Autor:
Objavljeno: 7. 03. 2018
Kategorije: Vijesti

Nije nimalo lahko biti Bakir Izetbegović u Mostaru!

Piše, Muhamed Mahmutović

– Gledam ovaj bal vampira u Mostaru. Vučić, Kolinda, Čović, Ivanić i hudi Bakir Izetbegović. Ja mu zaista mnoge stvari ne odobravam, često se naljutim na njega, ali mi ga bi žao i osjetih duboko saosjećanje prema njemu na ovom sijelu gdje se sastalo sve od zla oca i gore matere, pa hoće “na lijep način” našu domovinu raskomadati, a najbrojniji narod ograditi žicom!
Medijski izvještaji u komšiluku i susjedstvu o “početku kraja BiH, ako ne bude dogovora” su čisto huškanje i zveckanje oružjem, jer je “dogovor” na njihovom jeziku samo to da pristane na njihove ucjene!
Zamislite još kako se Bakir osjeća kad razmišlja o našim blokadama saobraćajnica o tome da svaki dan osnujemo nekoliko novih stranaka i kako njega proglašavaju glavnim kočiničarem neki kazazi, jadončići, bajtali i ostali mudroseri i kosovci.
Neko će reći da je za takvu situaciju i sam dosta kriv i bit će u pravu, ali to nam nimalo ne daje za pravo da likujemo nad scenom!


Naravno da je kočničar, jer ako dadne Hrvatima ono što traže, ostade najbrojniji narod na 23% teritorije BiH. Ako pomjeri granice po želji Vučka u unutrašnjost Bosne, preko Drine, napravio je veliku Srbiju svojim rukama…Ne daj Bože da nije kočničar i da je sad na njegovom mjestu faraon Radončić, mislim sa zebnjom, a mi sve činimo da upravo tako bude nakon izbora.
Slike na kojima veselo čavrljaju Ivanić i Kolinda, Vučić i Čović, a Bakir sjedi sam duboko zamišljen služe mudroserima koje analitičarima zovu da pokažu kako je on kočničar, i kako je to u ovom slučaju negativno, a on kakav god je, jedini se na tom skupu, bori za opstanak države i nema alternative toj borbi.
Razmišljam naglas, kako bi bilo lijepo da Bakir ima podršku medija, kakvu imaju ostali i da oni znaju da smo mi jedinstveni u tome da im ne damo cijepati našu domovinu. Koliko bi oni bili nesigurniji u uspjeh svojih planova, a on sigurniji u odbrani BiH od UZP!
Nije juče nimalo lahko biti Bakir Izetbegović u Mostaru!

senzor.ba