Autor:
Objavljeno: 12. 04. 2018
Kategorije: Zabava

RADA MANOJLOVIĆ OZBILJNO BOLESNA, TEŠKO JOJ I DA RADI

Pjevačica Rada Manojlović ima ozbiljan zdravstveni problem, jer joj je poremećeno funkcionisanje centra za ravnotežu. Zbog ovog problema joj užasno smeta buka, na koju je osuđena zbog posla kojim se bavi.

Pjevačica je ovu informaciju podijelila sa novinarima, kada je otkrila da su problemi počeli užasnim vrtoglavicama i padanjem u nesvijest.

– Nekoliko puta su mi se desile takve vrtoglavice da nisam znala šta me je snašlo. Par puta sam pala i u nesvijest, ali to je, hvala bogu, sve prošlo. Prvo počne da mi se magli pred očima, i onda u jednom trenutku ništa ne vidim. Tada moram da sjednem negdje dok to ne prođe. Nekad taj ‘napad’ traje desetak sekundi, a nekad me drži i po nekoliko minuta – izjavila je Rada za Informer.

Zbog učestalih problema porodica i prijatelji su joj savjetovali da ode kod ljekara, koji je ustanovio u čemu je problem. On joj je prepisao odgovarajuću terapiju, i posavjetovao da izbjegava buku, ali to je zbog njenog posla nemoguće.

– Sada uzimam neke lijekove, ali su mi rekli da moram da izbjegavam buku. Privatno potpuno izbjegavam bučna mjesta, a i kada radim trudim se da nisam pored zvučnika. Na svoje nastupe nosim čepove za uši, pa se na taj način čuvam. Šta ću, moram – rekla je pjevačica za kraj.

(Hayat/Foto: Instagram)