Ljubav

3 poze u seksu koje žene NE VOLE, a neće da kažu!

Anketa koja je nedavno urađena na uzorku od 1200 ispitanica, otkrila je šta žene najiskrenije misle o seksu. Tačnije, o pozama koje vole ili ne vole.

Rezultati su iznenadili mnoge, pa se postavlja pitanje zašto žene ćute o stvarima koje ne vole u seksu? Da bi partneri podjednako uživali, treba da imaju seks na način koji oboma prija. Verujemo da je uživanje u određenim pozama potpuno individualna stvar. Ono što jednoj ženi ne prija, drugoj prija. Međutim, evo šta su rezultati ankete potvrdili. Većina žena ne voli sledeće poze:

  • Obrnuta kaubojka. Žene pri ovoj pozi ne osećaju dovoljno bliskosti, a tu je i problem manjka samopouzdanja. Iz ovih razloga, ova poza je na “crnoj listi” žena. Uz to, žene navode da u ovoj pozi gotovo da ne mogu da dožive orgazam.

 

LikeMag

  • Dogi stajl. Ova poza je verovatno jedna od onih koje su pri vrhu liste omiljenih većini muškaraca. Međutim, većina žena je ne voli. Kao u prethodnom slučaju, radi se o nedostatku intimnosti i bliskosti. Takođe, seks u ovoj pozi ih ne uzbuđuje dovoljno, pa teško stižu do orgazma.

LikeMag

  • Poza 69. Neudobna i nezgodna, ni žena ni muškarac ne mogu da se fokusiraju na sopstveni užitak. Ovo poslednje ujedno je i jedino objašnjenje koje bar donekle ima smisla.

Ostaje nam samo da poručimo ženama da razgovaraju o seksu sa svojim partnerima. Oni ne mogu da naslute da ne volite neku pozu ako ćutite o tome. Muškarci, obratite pažnju na ponašanje svoje partnerke. Možda joj neka poza ne odgovara, a radi vašeg užitka ne želi da vam kaže.

Podelite rezultate istraživanja sa prijateljima na facebook-u.

Related Articles

Close