VijestiZabava

Ako ,,pustate golubove” ispred partnera to govori puno o vašoj vezi!

Naravno da vam jeovaj post je zapao u oči, jer se sad pitate se u kakvom je odnosu sa našom vezom kad ,,pustimo gas” jedno pred drugim.

Ali možemo sa sigurnošću reći da se partnerski odnos u kome to radite može zadržati celi život.

Obično je to nešto što ljudi izbegavaju da čine pred svojim partnerima – baš kao i sve ostale neugodne stvari. Želimo svi da pokažemo našu najbolju stranu, tako da ostanemo dopadljivi i atraktivni našim partnerima.

Ali vremenom se granice pomeraju.

Porodični psiholog po imenu Li DeCezar je napisao knjigu u kojoj dokazuje da su duge veze temeljene na poverenju i iskrenosti,zapravo izgrađene na odnosu poverenja da sa nekim možemo da se opustimo kao kad smo sami.

viralmega.com 

Knjiga se zove „Golo Roditeljstvo” , a to je tajna dugotrajnog odnosa u vezi i kako bismo trebali vaspitavati našu decu.

Autor objašnjava da kada je ,,pustila gas” pred svojim mužem, to je zauvek promenilo njihov odnos. Kaže da je njenom suprugu postalo jasno u tom trenutku da će provesti svoj život s njom. Osim toga, ona tvrdi da je to najčešće slučaj,  kada žena to uradi pred svojim mužem.

viralmega.comDeCesare opisuje u svojoj knjizi da se posebno žene percipiraju kao nežne i krhke, a kad to urade pred svojim partnerom, to ih čini privlačnijim, jer jača empatiju između njih.

Sigurno se autor slaže sa opštim mišljenjem da to treba obuzdati pred strancima, ali samo uz partnera to ne bi trebalo biti nikakav problem. To je prirodno kao što jesti, smejati se ili plakati.

Sad znate tajnu snažnog partnerstva: U osnovi, to je kao i uvek reč o opuštanju – samo ovde u doslovnom smislu!

Podelite ove zanimljive informacije sa prijateljima na Facebook – u!

Related Articles

Close