VijestiZabava

DETALJI NEZAPAMĆENOG SEKS SKANDALA: Fatalna Saška godinama zavodila svećenika – završio vezan lisičinama, s fantomkom na glavi

U javnost su procurili novi detalji nezapamćenog seks skandala koji opako potresa Katoličku crkvu u susjednoj Bosni i Hercegovini, nakon što su tri osobe uhićene i pritvorene zbog sumnje da su snimcima seksa ucjenjivale svećenika I.K. iz Modriče i od njega naplatile oko 250.000 KM da se snimci ne objave.

Za ucjenu su osumnjičeni Aleksandar Vasiljević Saška Kovačević iz Doboja te Milo Joksimović iz Modriče. Vasiljević i Kovačevićeva uhićeni su 16. kolovoza u akciji “Steroid”, koju su proveli inspektori Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i PU Doboj, a u nastavku akcije 28. kolovoza uhićen je i Joksimović, o čemu smo već pisali.

Šokantni detalji odnosa: Sašku upoznao dok je bila maloljetna

21-godišnja Saška svećenika je upoznala dok je još bila maloljetna, a nakon što se s njim sprijateljila, od svećenika je tražila da joj posudi  7.000 KM. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio, saznaje portal Novosti.

Svećenik je Sašku, navodno, za cijelo vrijeme njihova poznanstva pokušavao izvući iz lošeg društva u koje je ona upala. U izjavi, koja je opisana u prijedlogu za određivanje pritvora Saški Kovačević i njezinom dečku Aleksandru Vasiljeviću (27) iz Doboja, bosanskohercegovački svećenik, I.K. je šokirao detaljima o njihovom odnosu.

Rekao je tako da je ona, kad je navršila 20 godina, rekla da ga voli i da s njim želi seks.

Svećenik tvrdi da se njezinom prijedlogu opirao, ali da se s njom ipak pristao naći u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol, a ona je nastavila navaljivati, tvrdi I.K., pa su na kraju otišli u spavaću sobu.

“Lisicama ga je vezala za stolicu, a preko glave mu stavila fantomku pod izgovorom da se stidi da je on vidi golu”, navodi se u prijedlogu za pritvor osumnjičenima.

I.K. je u tim trenucima navodno čuo još neke korake u sobi pa je posumnjao da se s njima nalazi i treća osoba, a kad je pitao je li još netko tu, odgovora nije bilo.

Tad su legli u krevet i imali “kraći seks”, priznao je I. K.

Međutim, mjesec dana kasnije za svećenika počinje noćna mora. Tad naime, saznaje da je seks zapravo imao s drugom djevojkom, a da je Saška sve snimala u namjeri da ga ucjenjuje i da iz njega izvuče novac. Najprije je tražila 30.000 KM, što je on odbio znajući da mu se na snimci ne vidi lice.

Svećenik ju molio da ga ostavi na miru

Tri mjeseca kasnije svećenik Sašku ponovno susreće u jednom restoranu, a ona mu za susjednim stolom pokazuje jednu djevojku i tvrdi da se radi o onoj s kojom je on bio prije mjesec dana. Oni su se tad upoznali, razmijenili brojeve i poslije tri dana djevojka je došla u njegov župni ured na piće.

Tamo su pili misno vino, a I. K. u izjavi tvrdi da se poslije samo jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je to iskoristila, popela se na njega i seksali su se. Ujutro ga je nazvala i tražila od njega 100.000 KM. U suprotnom, snimka njihova seksa dospjet će u javnost, zaprijetila mu je.

Svećenik je Saški potom  u više navrata isplatio 156 tisuća KM, a da bi je isplatio, navodno je posuđivao novac od prijatelja te je čak podigao i novac od životnog osiguranja.

Onda, ponovno preobrat.

Plaćao joj skupu garderobu i mobitele

Saška ga u rujnu prošle godine moli za oproštaj, no on više s njom ne želi imati posla. Ona ga uvjerava da ga voli, da se želi za njega udati i da će vratiti sve novce.

Kad je uvidjela da ništa ne pomaže, počela je naručivati bunde, skupu garderobu i mobitele na njegovu adresu te mu govorila da to mora platiti ili će imati problema. Tad mu je rekla i da je u vezi sa Vasiljevićem pa su ga njih dvoje zajednički počeli ucjenjivati.

Svećenik je Vasiljeviću isplatio 60 tisuća KM i 4 tisuće eura, a dao mu je i svoje vozilo “audi A4”. Ucjenjivanje i prijetnje svim i svačim nastavile su se i narednih mjeseci, i kada više nije mogao izdržati pritisak sve je prijavio policiji.

Rješenjem Osnovnog suda u Doboju svima je određen jednomjesečni pritvor, koji je u odnosu na Vasiljevića i Kovačević prošlog tjedna produljen za još dva mjeseca.

net.hr/radio krajina

Related Articles

Close