Vijesti

Djetetu je dala tablete i rakiju pa ga pitala: Zar si još živ?’

Raspliće se slučaj monstruoznog ubojstva trogodišnjeg dječaka u Puli kojeg je ubila vlastita majka Chiara Rojnić, a nove detalje slučaja objavila je ekipa s Provjerenog Nove TV.

Kristijan Bijažić, poznanik bake ubijenog dječaka Denisa, kaže kako je i on čuo da je majka Chiara prvo djetetu dala tablete i rakije kako bi ga ubila. – On je pao u nesvijest, a kada se opet digao, ona se proderala: “Što si još živ?” A on joj je rekao: “Mama, što ću ja umrijeti?” Onda je ona izgubila razum i počela ga gušiti – prenio je glasine koje je čuo Kristijan Bijažić.  Baka ubijenog dječaka, Rita Rojnić nije htjela pred kamere.

Zamolila je za razumijevanje jer na skrbi ima stariju Chiarinu kćer. Telefonski su i ona i njezina druga kći, Chiarina polusestra, potvrdile da je ona bila loše, i da se to znalo. Trenutačno je bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti, a unatoč tome, institucije su joj dopustile brigu o malom Denisu. Denisova tetka Kadifa Pašić kaže kako su oni prijavljivali sve što se događalo kada su živjeli u Bosni i Hercegovini, no nakon što se Chiara s dječakom preselila u Pulu, više nisu znali što se događa. – Moj brat je nekoliko puta rekao da je zabrinut jer će ona nešto učiniti djetetu – rekla je Kadifa.

Related Articles

Close