VijestiZabava

Donald Tramp ponovo šokirao svijet! Ove ružne riječi o Lejdi Di, niko ne može da mu oprosti!

Juče, 31. avgusta, navršilo se 20 godina kako je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu. Tim povodom, preminula princeza je već danima u centru pažnje javnosti.

Između ostalog, pominjao se i njen odnos sa trenutnim predsednikom SAD-a, Donaldom Trampom.

Nakon njene rastave od princa Čarlsa, Dajani se Tramp uporno udvarao. Slao joj je na stotine ruža, koje su jedva stale u njene prostorije, a Dajana se poverila prijatelju kako je Tramp ,,vreba.”

Međutim, izgleda da Tramp nije bio zadovoljan princezinim odgovorom, što se može zaključiti iz njegovih izjava, koje je dao nekoliko meseci nakon Dajanine smrti.

U jednoj televizijskoj emisiji, izjavio je: ,,Da, naravno da sam mogao da spavam sa njom.”

2000. godine, Tramp je u drugoj emisiji izjavio da je Dajana bila u njegovih top 10 žena. Kada ga je voditelj pitao da li je Dajana spavala sa njim, Tramp je odgovorio: ,,Da, bez ikakvog oklevanja.”

Dodao je još i da je bila ,,lepa poput supermodela, ali i pomalo luda,” što po Trampovom mišljenju nije bilo tako strašno.

Nema sumnje da je Tramp svojim izjavama ponovo šokirao javnost. Nažalost, Dajana nije više živa kako bi se osvrnula na njegove prostačke komentare i govorila u svoje ime.

Podelite vest sa prijateljima na Fejsbuku.

Related Articles

Close