LjubavZabava

DOTAKNITE ŽENU NA OVA TRI MESTA I ODMAH ĆE SE UZBUDITI!

Koliko ste puta poželeli da barem na minut uđete u glavu žene kako biste otkrili neke stvari i olakšali sebi život?

Ne brinite, više ne morate tome da težite, barem kada je reč o tome kako da je uzbudite. Ma koliko biste hteli da završte strasti što pre, imajte na umu da su žene drukčije od muškaraca kad je reč o predigri i “zagrevanju”.

Men`s Health otkriva koje su to tri tačke na ženinom telu koje bi trebalo nežno dotaći tokom predigre koja bi, poručuju stručnjaci, trebalo da traje najmanje od pet do 10 minuta.

Vrat

Nježno dotaknite ženin vrat ako ju želite uzbuditi. To je jedna od tri stimulativna područja ženina tijela na koji rijetko koja neće odreagirati s odobravanjem. Stručnjakinja za seks, Debby Herbenick poručuje kako će nježni poljupci po ženinom vratu biti odličan prvotni korak da se žena uzbudi.

Butine

Unutarnja strana butina posebno je stimulišuća za ženu ako je dodirujete nežno i polako. Dopustite da se naježi. Ovo može da bude dobar uvod i u oralni seks.

Grudi

Nemojte da se zadržavate samo na bradavicama. Nisu one jedini osetljivi deo ženskih grudi. Koristite jele dlanove kako biste ih obuhvatili i dajte im pokoji poljubac, savet je stručnjaka. Osim što će dodiri na spomenute delove tela uzbuditi ženu, osiguraće i da žena lakše i pre doživi orgazam.

Related Articles

Close