Vijesti

Dvogodišnja devojčica je pronašla STRAŠNO iznenađenje u Kinder jajetu!

Viki Maguire žena u Engleskoj, nikada ne bi mogla da zamisli šta će pronaći unutar Kinder jajeta koje je kupila svojoj dvogodišnjoj ćerki za Uskrs.

Viki je htela da pruži ćerki zalogaj, a onda je primetila čudan objekat koji se pojavio u kontrastu sa bojom jajeta.

Srećom ona je odlučila da proveri, to je bila mala igla ugrađena u jajetu koje je zamalo mogla da proguta njena ćerka, što bi izazvalo ozbiljne štete na ustima ili digestivnom traktu.

Vikki Maguire-Grant Facebook“Osećam se tužno jer je Izabel otvarila Kinder jaje, inače njen omiljen slatkiš i pronašla ovu iglu unutra. Najstrašnije je što sam je pustila da prvo grize spolja. Nadam se da je u pitanju greška mašine, a ne neki psihopata. Proverite jaja!” rekla je ova majka.

,Ona je kontaktirala kompaniju, a oni su joj obećali da će u potpunosti istražiti slučaj, da se utvrdi da li je igla ostala u vreme izrade jajeta.

 

Pre nego što se podigla galama oko ovog nalaza, kompanija zadužena za promociju Kinder jajetaa je izašla sa izjavom da uveri potrošače:

,,Obavešteni smo o izolovanom incidentu u kojem je kupac prijavio čudan objekat koji se nalazi unutar jednog od naših proizvoda. Proizvod koji je u pitanju se vratio u sedište kompanije, a tražili smo da nam pošalju izveštaj temeljne istrage kada se utvrdi šta se desilo. Želimo da uverimo naše klijente da brinemo o kvalitetu i bezbednosti naših proizvoda, a imamo i stroge procedure kontrole kvaliteta u našim pogonima “.

Podelite ovo sa prijateljima!

Related Articles

Close