Ljubav

Evo zašto lijepe djevojke padaju na ružne i neprivlačne momke

Sigurno vam se milion puta desilo da na ulici ugledate zgodnu i lepu devojku u zagrljaju buckastog i ne tako atraktivnog muškarca. Priznajte da je prvo što vam tada padne na pamet “Ma mora da je zbog para”. Međutim, to uopšte ne mora biti istina. Pogledajte zbog čega će atraktivna devojka pre odabrati smešnog bucka iz kraja nego lepotana iz teretane.

1. Pouzdanost pre atraktivnosti

Pouzdanost pre atraktivnosti

Foto: wac.450f.edgecastcdn.net
Za razliku od muškaraca, kojima je važan izgled njihove odabranice sa stanovišta evolucije, odnosno zbog dobrih gena koji će se preneti na potomstvo, ženama je mnogo važnije da pored sebe imaju stabilnog, pouzdanog i posvećenog muškarca, koji neće flertovati okolo, već obezbediti njoj i deci siguran dom.

2. Ličnost pre fizičkog izgleda

Ličnost pre fizičkog izgleda

Foto: web-images.chacha.com
Atraktivni momci obično misle da je to što atraktivni dovoljno i ne rade na razvoju svoje ličnosti, već čekaju da im devojke padnu pod noge. Ali kada prođe zanesenost fizičkim izgledom, sve što ostaje je njegov karakter i osobine, a svaka devojka će radije deliti život sa harizmatičnim, duhovitim, luckastim i talentovanim momkom sa većim nosem i klempavim ušima, nego sa praznim lepotanom.

3. Otvorenost pre mišićavog tela

Otvorenost pre mišićavog tela

Foto: cdn4.gurl.com
Dobra komunikacija, otvorenost i iskazivanje emocije jesu od izuzetne važnosti ženama. Ne postoji ništa privlačnije od muškarca koji je muževan i pun samopouzdanja, a koji se ne stidi da pokaže celom svetu da ste vi njegov svet. Zgodni sebičnjak zaljubljen u svoje bicepse i u svoj odraz u ogledalu pored ovog nema nikakve šanse.

4. Krivac su društvene mreže

Krivac su društvene mreže

Foto: d1qq3upiyp649r.cloudfront.net
U dobu interneta, modernih tehnologija i društvenih mreža, na devojkama je ogroman pritisak da izgledaju dobro. Svakodnevno su izložene insistiranju medija da moraju da izgledaju ovako i onako, da nemaju bore, celulit, strije, da im kosa uvek mora biti isfenirana i sjajna, da ne smeju imati podočnjake, da ne smeju izgledati umorno, da ne smeju imati nijedan kilogram viška. Slažete se da muškarcima niko ne govori da moraju da izgledaju dobro? Zato se nemojte iznenaditi previše kada vidite atraktivnu devojku sa neprivlačnim muškarcem, iznenadite se ako je obrnuto.

5. Srećniji brak

Srećniji brak

Foto: arhivach.org
Istraživanja su pokazala da su žene koje su u braku sa manje privlačnim muškarcima mnogo srećnije i zadovoljnije. Istorija nas je sve naučila da je na ženama da budu lepe, a na muškarcima da poseduju društveni ugled, čvrst karakter, da su spremni da brane svoju porodicu. Posvećenost porodici, požrtvovanost i pružanje podrške prve su na listi osobina koje će devojke tražiti u muškarcu sa kojim planiraju ozbiljnu vezu.

Related Articles

Close