Vijesti

HOROR U KARLOVCU: Muškarac izbo suprugu nasred tržnice, svemu je vrišteći svjedočila njihova kći

Jutros u 10.24 na karlovačkoj gradskoj tržnici dogodila se krvava obiteljska drama. Muškarac je hladnim oružjem izbo ženu, a sve je vidjela njihova kći.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o bračnom paru. Krvavom obračunu navodno je prethodila svađa u automobilu marke VW koji se nalazi na glavnom parkingu tržnice, piše kaportal.

collage12

Kako su naveli očevici, muškarac srednjih godina ženu je izbo u automobilu. Žrtva je držeći se za trbuh nekako uspjela pobjeći do lokala kladionice Germania.

I Radio Mrežnica piše da je žena spas od napadača potražila u kladionici gdje su podivljalog muškarca svladali građani.

Njega je preuzela policija, a ženu je hitna prevezla u bolnicu. Policija zasad nije objavila je li uhićeni napadač osumnjičen za pokušaj ubojstva ili nanošenje tjelesnih ozljeda.

Prema riječima Vladimira Bauera, zamjenika ravnatelja karlovačke Opće bolnice, žena je zadobila više ubodnih rana te joj slijedi operativna obrada, no po svemu zasad poznatom kada dijagnostička obrada još traje, ona je vjerojatno izvan životne opasnosti.

Kako je rekao svjedok napada, s bračnim je parom u trenutku napada bila i kći koja je svjedočila pokušaju ubojstva svoje majke te je u šoku vrištala.

‘Ozlijeđena žena je prevezena u zdravstvenu ustanovu, a jedna osoba je uhićena. Na mjestu događaja slijedi očevid’, kratko je izvijestila policija.

Izbo je nožem dužim od 20 centimetara

Policija je trakom zatvorila kladionicu iako su kroz prozor vidljivi lokvica krvi i zavoji.

Ograđeno je i parkiralište oko Golfa, a pored automobila se još nalazi korica od noža, sigurno dužeg od 20 centimetara.

Fotografije preuzete s portala Radio Mrežnica.

Related Articles

Close