VijestiZabava

IZBODENA NA SMRT:Saru je NOŽEM ubila njena sestrična

Djevojka (27) iz Zatona Obrovečkog osumnjičena je za teško ubojstvo svoje sestrične Sare Čirjak (14) iz Zadra u utorak ujutro na ranču njenog oca Mala Mila u Žuljinama kod Lovinca u Lici, potvrdila je Pu ličko senjska večeras po okončanju kriminalističke istrage.

– Policijski službenici Pu ličko senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz Zatona Obrovečkog zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva. Ona je uhićena, te će biti predana pritvorskom nadzorniku Pu karlovačke, a kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu – priopćila je Pu ličko senjska.

Sara Čirjak je kao i svake godine tijekom školskih praznika došla rođacima na ranč kod ujakakoji tamo zajedno sa braćom upravlja OPG-om i drži goveda na ispaši. Njegova starija kći, osumnjičena za ubojstvo, je kobnog jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala više porezotina i rana u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić. Iako su liječnici pokušavali djevojčicu reanimirati na putu do bolnice i u bolnici, u tome nažalost nisu uspjeli, mogli su samo konstatirati njenu smrt. Oko 8.30 sati liječnici su o sumnjivoj smrti djevojčice obavijestili i policiju.

Tijekom istrage je privedeno osmero članova djevojčine uže rodbine. Dvoje članova rodbine pušteno je na slobodu u srijedu predvečer, dok je nad njih šestero istraga trajala do samog okončanja.

Osumnjičenica će uz kaznenu prijavu za počinjenje teškog ubojstva u četvrtak biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Mještani Zatona Obrovečkog su nam kazali da je upravo 27-godišnjakinja nakon ranjavanja djevojčice pobjegla s ranča nakon čega je za njom tragala policija i na koncu je pronašla i uhitila u obiteljskoj kući u naselju. Nikome nije poznat motiv napada na dvostruko mlađu sestričnu.

Related Articles

Close