VijestiZabava

Izmjerite dužinu svog kažiprsta i otkrijte kakav vas život čeka

Svi znamo za kvizove koji tvrde da će otkriti karakteristike vaše ličnosti na osnovu boje vaše kose. Drugi, pak, tvrde da će pogoditi vaš najveći strah na osnovu boje laka za nokte koju nosite. Mi vam danas, ipak, predstavljamo ozbiljnu naučnu studiju koju je objavila Akademija Oksford, ni manje ni više. Prema istraživanju, kažiprst daje prilično precizan uvid u nečiju ličnost i otkriva njene osobine. Dužina kažiprsta zavisi od nivoa testosterona kojem ste bili izloženi u utrobi. Iskreno, znamo da vam ovo zvuči pomalo sujeverno i nepouzdano, ali svakako probajte i možda ćete se prijatno iznenaditi. Napomena: mnogo faktora utiče na nečiju ličnost, pa ako se povežete sa nekim od opisa ili se ne povežete ni sa jednim, to je potpuno normalno.

Foto: emaze.com
Za početak, ispružite ruku – muškarci levu, a žene desnu. Obratite pažnju na dužinu kažiprsta, srednjeg prsta i domalog prsta i uporedite ih.
 
Foto: ntd.tv
Na prvoj slici, kažiprst je duži od domalog prsta. Na drugoj slici, domali prst je duži od kažiprsta. Na trećoj slici, oni su jednake dužine.

1. Prirodni vođa

1. Prirodni vođa

Foto: ntd.tv
Ovo znači da ste generalno samouvereni i odgovorni. Preuzimate obaveze i usmeravate ljude tako da prevaziđu prepreke. Osetljivi ste i ne rizikujete previše. Imate dobro pamćenje, inteligentni ste i obrazovani. Međutim, postoje velike šanse da ćete patite od anksioznosti.

2. Atraktivni i avanturistički

2. Atraktivni i avanturistički

Foto: ntd.tv
Bili ste izloženi visokom nivou testosterona u materici. Volite sport i aktivnosti koje zahtevaju izdržljivost. Ljubitelj ste svih vrsta avantura. Samouvereni ste, šamanti, spremni na rizik. Nekima možda delujete nadmoćno ili agresivno, ali vi znate šta hoćete i idete ka tome!

3. Dobar sagovornik

3. Dobar sagovornik

Foto: ntd.tv
Ljudi vam veruju i poveravaju tajne. Topli ste i uravnoteženog temperamenta, pa je drugima lako i ugodno da budu u vašem društvu. Radije slušate nego što govorite. Ovo znači da dobro zapažate detalje koji su drugima promakli, što vam pomaže u rešavanju problema.

Related Articles

Close