Zabava

LINIJE NA VAŠEM ZGLOBU OTKRIVAJU SUDBINU, ALI OBRATITE PAŽNJU NA NJIHOV BROJ

Metafizičari veruju da linije na zglobu ruke mogu mnogo toga da otkriju po pitanju karakternih osobina, zdravlja i budućnosti određene osobe. Ljudi normalno imaju dve ili ti linije na zglobu, a pojava četvrte linije ima posebno značenje. Nemojte se uznemiravati ako vaše linije imaju prekide ili grebene; u najvećoj meri smo sami odgovorni za uspeh i sreću u životu. Koncentrišite se na svoju snagu i talente i kako da ih najbolje iskoristite.

Prva linija

Prva linija

Foto: healthhacks.be
Prva linija je najvažnija – ona pokazuje koliko je osoba zdrava i aktivna. Ako je izražena, osoba će imati dug, srećan i zdrav život. Ako je linija isprekidana, promenite životne navike. Nemojte se nervirati i trudite se da se zdravo hranite. Ako ima prekide na nekoliko mesta, to može biti zbog neispunjavanja snova iz detinjstva.

Druga linija

Druga linija

Foto: healthhacks.be
Ako linija nije isprekidana, vodićete zadovoljan i ispunjen život. Ako je delimično izražena, imate velike šanse da živite u raskoši i luksuzu. Isprekidana linija ukazuje na finansijske probleme.

Treća linija

Treća linija

Foto: healthhacks.be
Nemaju svi treću liniju. Ako je imate i to u kontinuitetu, imaćete veliki uticaj na druge ljude, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Definitino ćete pstati zapamćeni.

Četvrta linija

Četvrta linija

Foto: healthhacks.be
Ako imate četvrtu liniju, možete očekivati dug život sa mnogo dece.
izvor: fokuzz.com

Related Articles

Close