Home / Zabava / LINIJE NA VAŠEM ZGLOBU OTKRIVAJU SUDBINU, ALI OBRATITE PAŽNJU NA NJIHOV BROJ

LINIJE NA VAŠEM ZGLOBU OTKRIVAJU SUDBINU, ALI OBRATITE PAŽNJU NA NJIHOV BROJ

Metafizičari veruju da linije na zglobu ruke mogu mnogo toga da otkriju po pitanju karakternih osobina, zdravlja i budućnosti određene osobe. Ljudi normalno imaju dve ili ti linije na zglobu, a pojava četvrte linije ima posebno značenje. Nemojte se uznemiravati ako vaše linije imaju prekide ili grebene; u najvećoj meri smo sami odgovorni za uspeh i sreću u životu. Koncentrišite se na svoju snagu i talente i kako da ih najbolje iskoristite.

Prva linija

Prva linija

Foto: healthhacks.be
Prva linija je najvažnija – ona pokazuje koliko je osoba zdrava i aktivna. Ako je izražena, osoba će imati dug, srećan i zdrav život. Ako je linija isprekidana, promenite životne navike. Nemojte se nervirati i trudite se da se zdravo hranite. Ako ima prekide na nekoliko mesta, to može biti zbog neispunjavanja snova iz detinjstva.

Druga linija

Druga linija

Foto: healthhacks.be
Ako linija nije isprekidana, vodićete zadovoljan i ispunjen život. Ako je delimično izražena, imate velike šanse da živite u raskoši i luksuzu. Isprekidana linija ukazuje na finansijske probleme.

Treća linija

Treća linija

Foto: healthhacks.be
Nemaju svi treću liniju. Ako je imate i to u kontinuitetu, imaćete veliki uticaj na druge ljude, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Definitino ćete pstati zapamćeni.

Četvrta linija

Četvrta linija

Foto: healthhacks.be
Ako imate četvrtu liniju, možete očekivati dug život sa mnogo dece.
izvor: fokuzz.com

About admin

Check Also

NAJČUVANIJE TAJNE ZNAKOVA: JARAC SE BOJI DA ĆE OSTATI SAM, RIBE MRZE TRAŽITI POMOĆ!

Savršena i analitična Djevica izgleda kao da sve ima pod kontrolom na van, no njena …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *