Vijesti

Majka je satima pred računarom, dok joj dijete leži u sudoperi. Kad pročitate zašto, rećićete….

Na njegovom telu formirao se agresivni osip, koji je uzrokovao bol, zbog koga je dečak stalno plakao. Njegova koža pekla ga je čim bi se na nju naneo sapun ili šampon.

Svi lekari davali su isti odgovor: Dete boluje od teškog ekcema i mora da uzima antibiotike. Ali to jednostavno nije pomogalo. Nekoliko nedelja kasnije, očajni roditelji stajali su sa svojim sinom u hitnoj pomoći jer mu je koža izgledala kao da je krenula da se topi.

Prepisana mu je steroidna mast.

isaiahquinnSve je bilo uzalud! Dete je i dalje plakalo i kukalo na svaki dodir njegove kože. Stefani je morala da ga kupa samo vodom, i to 10 puta dnevno. Međutim, osip se iznova vraćao…

Čak se i pogoršao

isaiahquinnNakon pet meseci, primljen je u hitnu pomoć, jer je njegova koža bila užasnom stanju. Tamo je dobio duplu dozu steroidne masti…

Nakratko, usledilo je olakšanje.

isaiahquinn

Ali, kada se porodica vratila kući, vratio se i osip

isaiahquinnOčajni i zbunjeni njegovim stanjem, koje se ne poboljšava, roditelji su počeli ozbiljnu pretragu po Internetu, ne bi li naišli na ljude sa sličnim iskustvima, koji su to izlečili.

Stefani je naišla na jedan forum, na kome je pročitala da je moguće da je njeno dete ALERGIČNO na steroidnu mast!

Sada je sve bilo jasno. Treba smanjiti nanošenje masti, i postepeno je ukidati, jer je dete postalo zavisno od te masti.

Gle čuda! Osip je nakon nekoliko meseci u potpunosti nestao.

Lek, koji je trebalo da mu pomogne, ustvari ga je umalo koštao života!

isaiahquinnEto jedne od koristi Interneta!

isaiahquinn

Na Internetu ipak ima i nečeg dobrog, zar ne?

Related Articles

Close