Ljubav

Na izmaku snaga: Dječak (8) grli svoju teško bolesnu mamu

Fotografija osmogodišnjeg dječaka koji grli svoju teško bolesnu samohranu majku dok odmara slomit će i one najtvrđeg srca. Za svoju dob, ovaj je mališan već sada pokazao zavidnu hrabrost, zrelost i požrtvovnost.

foto: GoFundMe

Tristan Wright (8) za razliku od svojih vršnjaka koji dane provodi u igri, posljednje tri godine daje bezuvjetnu podršku majci Lori. Ona se bori s rakom dojke koji je metastazirao do četvrtog stadija i njeno stanje je sve lošije.

foto: GoFundMe

Osim što ju je bolest iscrpila psihički i fizički, i financijski sve teže podnosi teret skupih bolničkih tretmana. Zbog toga je putem interneta pokrenulahumanitarnu akciju “Pomozimo Tristanu da održi mamu na životu”.

“Dosad je situacija bila podnošljiva, ali Lorina bolest je dosegla kritičnu točku, konstantno su joj potrebni lijekovi kako bi podnijela neizdržive bolove. S obzirom da je samohrana majka i da zbog bolesti nije u stanju raditi, njene financije su presušile. Zbog toga je sada primorana tražiti pomoć dobrih ljudi”, stoji u opisu humanitarne akcije.

Za bolesnu majku i njenog sinčića prijatelji, rodbina i zajednica su dosad prikupili 14.000 funti.

foto: GoFundMe

Related Articles

Close