Ljubav

OBOŽAVALI SMO GIDRU, A ON NAS SVE PREVARIO: Ovo je priča o najvećoj zabludi bivše Juge!

Gidra je u Žikinoj dinastiji, koja mu je bez sumnje najpoznatije ostvarenje, stalno glumio ženskaroša. Kroz sve te peripetije i zavrzlame koje su mu se dešavale, uvek su uz njega bile Dara, Helga, Lilika ili već neka druga dama.

Zbog toga Gidru veliki broj ljudi, pogotovo mlađe populacije, koji su bili jako mali ili su se rodili tek pošto je on umro, doživljava kao velikog švalera, koji je stalno saletao ženske. Medutim, istina je drugačija…

 

youtubeGidra je bio totalno zaljubljen u svoju ženu i stariju koleginicu Ljiljanu Kontić. Oni su se upoznali i smuvali dok je on još bio na studijama glume, a venčali su se 1966. godine.

Gidra je često od milošte svoju milu zvao Ljalja, a njoj je 1970. dobio i ćerku Jelenu. Cela zemlja je pričala kako je Gidra tada suprugu i ćerku ispred porodilišta dočekao sa troja kola, u koja je natrpao pola tadašnjih muzičara iz Skadarlije. To je bila prava ludnica i događaj broj 1 tih dana u gradu.

espresoAli, nisu im uvek cvetale ruže. Oni su se toliko svađali, da je po njima mogla da se napravi sjajna ljubavna komedija! A kažemo ljubavna komedija, zato pošto su se posle svakog sukoba mirili i vraćali jedno drugom.

Njihove svađe su bile veoma burne, ali pošto su često bile javne, ujedno su bile i sjajna tema za šale Mire Stupice i ostalih Gidrinih kolega u bifeu pozorišta i Klubu književnika. Zapleti su bili ravni ljubićima sa Hjuom Grantom, Džulijom Roberts, Rajanon Rejnoldsom i restom romantične garde.

Related Articles

Close