ZabavaZdravlje

Ona je pila tečnost iz tegle sa kiselim krastavcima 7 dana! Evo kako je uticalo na njeno zdravlje!

Postoji puno navodnih prednosti sokova od krastavaca – jer tečnost u kojoj se krastavci nalaze obično se sastoji od vode, soli i sirćeta.

Prema studiji, kiseli sok sprečava grčeve mišića. Druga prednost soka od krastavaca je u tome što održava ravnotežu tečnosti u organizmu tokom vežbanja, jer natrijum i kalijum pružaju vredne elektrolite, koje gubimo tokom znojenja.

Odlično je i to što je sok od krastavaca bez masnoće! Dok mnogi ljudi pribegavaju sportskim napicima, prepunim kalorija – ako pokušate da izgubite težinu, sok od krastavaca je mnogo bolja opcija. A prema jednoj studiji, sirće pomaže dodatno smanjenje težine.

Tegla sa krastavcima.

Alles essig?

Alles essig?

Ileana Paules-Bronet for LittleThingsOsim toga, tečnost sadrži kiseline pa delujupoput antioksidanata koji se bore sa slobodnim radikalima. Jer sok krastavca se fermentira, takođe je dobar i za probavni sistem i na taj način pomaže rad creva.

Sirće takođe pomaže da se ublaže loš dah.

Konačno, sok od krastavca može da pomogne kontrolu šećera u krvi.

Devojka po imenu je testirala efekat kiseline krastavcasvom eksperimentu.  7 dana je pila po čašicu i posmatrala šta se dešava sa njenom telu!

Dan 1.

Tag 1

Tag 1

Ileana Paules-Bronet for LittleThings,,Bila sam prijatno iznenađena da sok krastavac nema loš ukus, uopšte. U stvari, najviše dominira so, ali se oseća i sirće. “

Dan 2.

Tag 2

Tag 2

Ileana Paules-Bronet for LittleThings“Drugog dana sam se nadala da će sok krastavacda mi pomogne – jer je trebalo da ublaži grčeve u mišićima. Na kraju dana su nestali grčevi. “

Dan 3.

Tag 3

Tag 3

Ileana Paules-Bronet for LittleThings“Trećeg dana sam ga pila normalno. Nakon posla sam otišao natrening. Imala sam upalu mišića pa sam bila radoznala kako će delovati…”

Dan 4.

Tag 4

Tag 4

Ileana Paules-Bronet for LittleThings,,Zaista mi je pomogao da osetim razliku. “

Dan 5.

Tag 5

Tag 5

Ileana Paules-Bronet for LittleThings“Ja obično osećam najviše bolova drugi dan nakon treninga, ali sa ovom terapijom sve lakše prolazi.”

Dan 6.

Tag 6

Tag 6

Ileana Paules-Bronet for LittleThings“Šesti dan sam ga pila ispred prijatelja koji se kreveljio, ali nisam obraćala pažnju!”

Dan 7.

Tag 7

Tag 7

Ileana Paules-Bronet for LittleThings,,Sve u svemu, eksperiment je definitivno bio uspeh, i pre i posle vežbe, ja ću nastaviti da ga pijem preventivno kako bih sprečila grčenje mišića!”

Podelite ove korisne informacije sa prijateljima!

Related Articles

Close