Ljubav

Pažljivo se zagledajte u vaše dlanove i pokušajte da uočite OVU liniju. Evo šta ona govori o vašem ljubavnom životu do kraja godine

Kako planirate svoju budućnost? Koji su vam vodiči? Da li ste sigurni da želite da idete baš tim putem? Čitanje sa dlana vam može biti od velike koristi ako niste sigurni u svoju budućnost i ljubavni život.

Linija srca

Linija srca
Ova linija otkriva podsvest pojedinca i njegov nivo ljubavi i intimnosti. Postoji poseban tip ljubavi u odnosu na položaj ove linije. Prema literaturi hiromantije, postoje posebni načini ljubavne podsvesti kod svakog čoveka: (A) Individualac je veoma otvoren o ljubavi, (B) Vrlo je ljubazan i “topao”, (C) Ne voli mnogo intimnost i ljubavne afere i (D) Voli novac više od svega.

Linija glave

Linija glave
Ovo označava kako pojedinac koristi svoj um za razmišljanje i po kom sistemu razmišlja. Linija glave se nalazi ispod linije srca, u paralelnom položaju. Nalazi se blizu palca i takođe ukazuje na 4 načina: (A) “Prevrnuta krajnja linija” znači da je osoba racionalna i neemocionalna kada je u pitanju donošenje odluka, (B) Osoba je analitička i zahteva stalnu intelektualnu vežbu kako bi se razvila, (C) Osoba je dovoljno racionalna i kreativna i (D) Osoba ima razvijene psihičke sposobnosti, maštu i kreativnost.

Linija života

Linija života
Ova linija pruža informacije o tome kako se nositi sa životnim situacijama, izazovima i stresom. U idealnom slučaju, osoba zna kako da se nosi sa životom. Postoje dve vrste ovih linija: (1) Slomljena ili isprekidana linija života, što znači da se osoba nosi sa životom na poseban način, voli da rešava izazove na vreme i ne može da uzme odmor dok ne završi sve što je isplanirano i (2) Dupla linija života, što znači da je osoba jaka kada je u pitanju moralna podrška za voljene osobe i porodicu.

Linija sudbine

Linija sudbine
Poznata i kao “linija sreće”, ovo je omiljena linija za čitanje. Što je duža, to ćete imati više sreće u karijeri romantičnoj vezi. Kraća linija označava osobu “slobodnog duha”. Kod linije je važno gde se završava i na kom mestu se nalazi. (A) Odluke osobe o životu ili “sreći” je pod jakim uticajem porodice, (B) Veruje više u raspoznavanje sebe, (C) Sudbina ili karijera su slučajnost ili pomoć drugih i (D) Uz pomoć jakih fizičkih sposobnosti i intuicije osoba se suočava sa životnim izazovima.

Linija braka

Linija braka
Linija ljubavne veze ili braka govori o broju brakova, dužini veridbe, razvodu ili prevari. Broj linije braka odgovara broju koliko će se puta osoba venčati. Ako se linije preklapaju, osoba će imati afere i prevariće partnera.

Linija putovanja

Linija putovanja
Ova linija vam govori o putovanju i vašom vezom sa životom. Ako se vaša linija proširi i preseče liniju života, onda putovanje utiče na vaše zdravlje i znači da može da doprinese vašem zdravstvenom stanju. Ako linije pređu ostale linije, putovanje će vam doneti dosta opasnosti ili smrt. Ako se pojavi oblik poput kvadrata, bezbedni ste na putovanju.

Linija zdravlja

Linija zdravlja
Ova linija tumači vaše opšte zdravlje i finansijsku budućnost. Ako ne vidite liniju zdravlja, onda znači da ćete imati zdravstvene probleme u budućnosti. Ako je vidite, onda znači da ćete biti uspešni u finansijama. Talasasta linija zdravlja označava da ćete imati probleme sa zdravljem, kao što je anksioznost. Takođe negativno utiče na finansije.

Zemljane ruke

Zemljane ruke

Foto: speakingtree.in
Ruke u znaku “zemlje” karakteriše kvadratni oblik, kratki prsti, jaka i debela koža i jasne i čiste linije. Ovo su ruke praktične i prizemne osobe sa odličnim zdravljem. Često su u jakoj vezi sa prirodom i spoljašnjim svetom. Kao ljubavnici, uvek će biti iskreni i pouzdani.

Vatrene ruke

Vatrene ruke

Foto: speakingtree.in
Vatrene ruke karakterišu duge šake, kratki prsti, istaknute linije i topla koža. Ovo su ruke osobe koja voli izazove i akciju u svim aspektima života. Na ljubavnom planu, sve će biti pozitivno jer osoba ima samopouzdanja i voli da predvodi druge.

Vodene ruke

Vodene ruke

Foto: wordpress.com
Vodene ruke karakterišu duge šake, dugi prsti, mnoštvo finih linija koje nisu uvek čiste i jasne, kao i mekna koža. Ove ruke ukazuju na kreativnu i emotivnu osobu. U ljubavi su nežni i ranjivi, što ih čini pomalo naivnim. Ako pronađu osobu koja će da bude brižna prema njima, znaće da uzvrate istom merom.
Image source: wittyfeed.com

Related Articles

Close