Vijesti

POTPUNI ŠOK U KONZUMU: Kupce na blagajnama čeka iznenađenje iz pakla, izlaze van u očaju!

Zaposlenik Leda koji je želio ostati anoniman u medije je izašao s pričom o dobivenoj, pa oduzetoj uskrsnici. Naime, radnicima je 3. travnja uplaćena uskrsnica na Multiplus karticu. Na blagajni Konzuma ta mu je kartica odbijena.

Radnici su obično dobivali po 700 kuna na kartici.

Više ljudi ovih je dana zapelo na blagajnama s kolicima punim namirnica koje su željeli kupiti za nadolazeće blagdane.

‘Izašao sam praznih ruku’

‘Nakon obračuna blagajnica provlači karticu i kaže da je odbijena. Gledao sam je u čudu i zamolio da pogleda ponovno. Rezultat je isti. Iz trgovine sam izašao praznih ruku’, rekao je razočarani radnik te dodao kako zbog cijele situacije u Agrokoru isprva nije želio dizati paniku, vjerujući kako će problem ubrzo biti riješen.

Dva dana poslije, kad je ponovno pokušao kupiti stvari, rekli su mu da mu kartica više nije blokirana, ali da na računu ima nula kuna. Rekli su mu, tvrdi, da je razlog korekcija uskrsnica.

Prvo su ih podijelili Konzumu, Tisku i Vupiku, dok ostali radnici i dalje moraju čekati.

‘Moja tvrtka je godinama vukla većinu svih Agrokorovih firmica dok im je nedostajalo gotovine. Sad sam i njome razočaran jer se ni oni ni Agrokor nisu izjasnili o cijeloj situaciji’, kaže očajni radnik za 24sata.

Ugašena stranica MultiPlus

Web stranica mobilne mreže MultiPlus mobile indicira da je stanje u Agrokoru alarmantno. Ona je pet godina od osnutka ugašena 1. travnja ove godine.

Problematično je i naručivanje namirnica putem Konzum Klika, jer se Konzumu skladišta sve brže prazne, no obećavaju kako će uskoro sve ponovno biti u ponudi, piše 24sata.

Na kioscima Tiska nastavili su dobivati svu robu.

‘Roba nam redovito stiže pa ovu krizu ne osjetimo. Nama su police pune’, rekle su prodavačice s kisoka.

Related Articles

Close