VijestiZabava

PREDOZIRAO se SEKSOM:Pet dana se seksao s dvije žene i uzimao kokain kako bi imao erekciju pa umro od infarkta

Jedan je 56-godišnji muškarac iz Srbije preminuo uslijed srčanog udara nakon što se pet dana seksao s dvjema ljubavnicama te uzimao kokain.

Beogradska služba Hitne pomoći je prije nekoliko dana, nešto malo iza dva sata ujutro, zaprimila poziv od uznemirene žene koja je rekla da je njezinu suprugu pozlilo i da je bez svijesti, a liječnička ekipa se uputila na mjesto događaja. U stanu su ih dočekale dvije žene, a jedna je rekla da se muškarac počeo iznenada tresti nakon čega se uhvatio za prsa i srušio. Rekla je kako je to njezin suprug, a da je druga žena njezina sestra, piše Kurir.

No, pravi se zaplet dogodio u bolnici. Iako su liječnici muškarca više puta reanimirali, on je naposljetku preminuo.

Kad je liječnik prišao supruzi da potpiše potrebne dokumente, obje su briznule u plač i priznale cijelu istinu.

“Ponudili smo im da potpišu da je muškarac preminuo, riječ je o dokumentu koji potpisuje netko od rodbine preminulog. One su to odbile objašnjavajući kako nisu u krvnom srodstvu s muškarcem. Zbunjeno smo se pogledali, nikome nije bilo ništa jasno”, rekao je jedan od svjedoka događaja za Kurir.

Žene su kasnije priznale da su s muškarcem bile u “nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana”, a te su kobne noći, kao i prethodnih, svi zajedno imali seksualne odnose. Tijekom jednog, 56-godšinjem M.S. je pozlilo te je preminuo.

S obzirom na to da je muškarac u bolnicu zaprimljen u teškom stanju i s erekcijom, liječnici su odmah posumnjali da je uzimao stimulanse. Obdukcijom je utvrđeno da je bila riječ o kokainu, koji je uzimao da bi imao erekciju.

Muškarčeva “prava” obitelj obaviještena je o događaju ujutro.

Related Articles

Close