Vijesti

Pronašli su DNK na tangama: Jelenu je ubio serijski ubojica?

Srpska pjevačica Jelena Marjanović Krsmanović (33) ubijena je 2. travnja prošle godine. Njezin se muž Zoran Marjanović (38) nada da će policija kroz desetak dana, prije godišnjice ubojstva, uhititi njezinog ubojicu. Tko ju je ubio još se ne zna. Teorije su razne.

Našli DNK: Ubojica je blizak Jeleni i imao je pomagače?

Mediji su pisali da je ubojica netko blizak Jeleni, ali da je podvojena ličnost i da se ne sjeća zločina.

Kurir na današnjoj naslovnici piše da je slučaj riješen i da su pronađeni DNK dokazi na tangama ubijene žene. Navode da je ubojica bio blizak Jeleni i da će uskoro uhititi ubojicu i dva njegova pomagača. Alo pak navodi u četvrtak kako su na mjestu ubojstva pjevačice pronađeni DNK tragovi za koje se sumnja da pripadaju ubojici.

Sumnja se i na vozača kamiona

Prema njihovom izvoru pjevačicu je ubio vozač kamiona iz inozemstva. Zbog toga se istražuju svi kamioni koji su 2. travnja prošle godine prošli kroz Srbiju. Srpska policija je, navodi Alo, sve dokaze koje je imala poslala Interpolu.

– Trenutno je najviše sumnjiv vozač koji je na dan ubojstva pjevačice išao iz Turske u Austriju i Njemačku. Sumnja se da je on vidio Jelenu kako trči pored rijeke, a onda ju je izudarao po glavi i tijelo bacio u kanal ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka – tvrdi izvor za Alo.

Njemačka, pak, sumnja na ‘njihovog’ serijskog ubojicu

Navode i da policiju ovaj zločin podsjeća na ubojstva djevojaka u Njemačkoj i Austriji.

– Zamolili su nas da im pošaljemo što prije sve dokaze koje imamo. Sumnja se da ubojica trenutno živi u Njemačkoj. Njima je bila sumnjiva nerazjašnjena smrt pjevačice pa misle da bi iza ovog ubojstva mogao biti isti serijski ubojica – rekao je izvor za Alo.

Podsjetimo, mediji u Njemačkoj i Austriji izvještavali su o napadima na žene koje su šetale, džogirale ili pak vozile bicikl u blizini rijeke ili jezera. Silovane su i ubijene. Jedna je žena napadnuta u Švicarskoj. Preživjela je napad, ali je teško ozlijeđena.

Related Articles

Close