Ljubav

RONALDO SILOVAO DJEVOJKU: Kristijano se nagodio i sve ZATAŠKAO

Zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo u velikom je problemu, nakon što je afera iz njegovog života objavljena javno u okviru projekta ”Football Leaks”, koji razotkriva mutne radnje fudbalskih klubova, a sada očigledno i nekih od najboljih fudbalera sveta.

Ovo proizlazi iz dokumenata dostavljenih nemačkom magazinu Špigl. Ovaj projekat je nastao u okviru Evropske istraživačke mreže.

Prema ovim dokumentima, vansudski dogovor je postignut između dve strane 12. januara 2010. godine. Sporazum je u ime Ronalda potpisao njegov portugalski advokat Karlo Osorio de Kastro, koji već dugi niz godina brine o pravnim poslovima fudbalera.

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

U dokumentima se Ronaldo vodi pod skraćenicom “gospodin D” dok je navodna žrtva silovanja zavedena kao “gospođa C”.

Potpisivanjem dokumenta, žena koja je u vreme incidenta bila u svojim srednjim 20-tim godinama i čiji je identitet poznat novinarima koji su radili na priči, pristala je da povuče sve krivične prijave protiv Ronalda.

Osim toga, ona se obavezala da Ronaldu dostavi spisak svih osoba kojima je pričala o navodnom silovanju. Pismeno je obećala da će “trajno uništiti ili izbrisati svi elektronske, pisane ili druge dokaze koji su nastali ili dobijeni kao rezultat navodnog događaja.”

Dalje je dogovoreno da će žena imati pravo da napiše pismo Ronaldu, koje će mu pročitati njegov advokat. U pismu na šest stranica, u koje su novinari imali uvid, žena detaljno opisuje kako je ona doživela navodno silovanje kao i povrede koje je tom prilikom zadobila.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Žena je policiji prijavila napad istog dana kada se i desio, što potvrđuju audio zapisi njenog poziva policiji Las Vegasa. Ona tom prilikom nije navela ime počinioca, već ga je oslovljavala kao “javnu ličnost”, odnosno “sportistu”. Ubrzo nakon toga, patrola policije došla je na mesto gde se žena nalazila.

Policajac je u svom izveštaju naveo da ona želi da prođe proceduru uobičajenu za žrtve silovanja, što podrazumeva uzimanje medicinskih dokaza i fotografija koje potvrđuju da je bilo povreda.

Ronaldo je odbio da komentariše slučaj, dok je njegov advokat kazao da “odbacuju sve optužbe kao netačne” dodajući da će njegov klijent “preduzeti sva sredstva da zaštiti svoja prava”.

Podsetimo, ”Football Leaks” је već imao tekstove u kojima je otkrivao afere vezane za Ronalda, pa je tako u decembru objavljeno da je potpisivao tajne ugovore preko kojih je iskoristio poreski sistem da inkasira milione, i tako zaobiđe plaćanje poreza.

 

(Telegraf.rs)

Related Articles

Close