Ljubav

SEKSI HOROSKOP: Lavice će biti jako raspoložene za farbanje jaja, a muške Vage će sjediti na svojima

Saturn od 7. travnja i Merkur od 10. travnja, idu retrounatrag. Jutarnja zvijezda Danica –Venera, kreće direktno 16. travnja, i mjesec će „slatko srezati“ na pola. Nebesa „pišu unaprijed“ recentne scenarije, sveljudske voli/mrzi ljubavoideologije.

U srcu se pomičemo s mrtve točke, a u (pri)mozgu i dalje nastavljamo meditirati o vlastitoj (ne)pameti.

Stižu nam proljetni praznici, škole zatvaraju vrata, bliži se Uskrs!

Cure, farbajte jajca, slavite plodnost prirode, dar Svevišnjeg. Dečki, oprezno rukujte skuglicama, osjetljivim biljkama. Mikrozačetak su novoga života.

Ovnovi love u mutnim vodama, i ne ide im. Sunce je na vašoj strani, a za sve ostalo, bolje ne pitajte. Ništa, ostaje vam strpljivo iščekivanje izronjavanja na svjetlost dana. Ako vas je seksi pirana sebi prigrabila, pazite da vam onu stvar ne zgrize. Znate koju.

Lavovi drže alat pod kontrolom, a iz očiju im strast izbija. Ni divlje lavice nisu ništa bolje od napaljenih muških mačaka. Bikovi vam ne leže, a želite Bika za rogove povući? Probajte, možda na kraju ipak ispadne kakva seksisočna epska pričica.

Strijelci su zaigrali „kolo sreće“, i nadaju se glavnoj nagradi. Kad jednog lijepog dana otkrijete da ste izmaštali ljubavnu fantaziju, sneno ćete se razbuditi, i sve će vam postati kristalno jasno. Do tad, ostaje vam tek utješna nagrada, samozadovoljavanje.

Bikovi su u vrhunskoj (poljoprivrednoj) formi. Eto, i kiša vam je pala, i sada imate sve preduvjete za raskošno i sočno seksi navodnjavanje. Tko živi u gradu, može se baviti vrtlarenjem na balkonu. Najvažnije je da u paru sudjelujete u proljetnom oprašivanju.

Djevice su strpljive, jako vrijedne, čiste i samokritične. Još vam nedostaje strujna seks lokomotiva, i sve imate. Električari su često Vodenjaci, i nikakvo čudo ako ovih dana – „neosvijetljeni“, naletite na nekog takvog. Kad padne seks, skroz ćete pregorit!

Jarci rade prekovremeno, dok drugi (samo) pričaju. U sadašnjem trenutku postojanja, imate sve i svašta na raspolaganju. Ako ste seksi nezasitni, smiješe vam se izvanredno prekobrojna dostignuća. Ne radite gluposti. Čisto srčeko nema cijenu.

Blizanci su se lagano izgubili u proputovanju kroz život. Dok vi sve ozbiljnije razmišljate da se vratite na početni ljubavni položaj, on ili ona već se nježno ljubi i žestoko troši s nekom drugom (sretnom) jedinkom postojanja. Kasnite, i to kronično!

Vage bleje u prazno, a navodno nisu naivne ovce. Netko vas je prije koji dan preveo žedne preko vode, i to sebi još ne opraštate. Lakovjerni ste, a tvrdite da niste. A romantični? Bili ste preuslužni, a natrag ste dobivali ništa. Tko je kriv? Pamet u glavu.

Vodenjaci čekaju bolje dane, koji će za koji tjedan – ulaskom Marsa u Blizance, i doći. Do tada, kud koji. Ako idete u inozemstvo i pakirate kofere, možda se ubrzo skrozludo zaljubite u nekoga izdaleka. O seksanju, ovaj put, nećemo riječ prozboriti.

Rakovi su sve bolje, skoro odlično. Let Marsa vam odgovara, a i Venera vas milo gleda. Bikovi, Ribe i Rakovi, savršeno psihotjelesno srastaju jedni s drugima. Ako je Panj vaš odabir, sami ste sebi izabrali. Nema veze, uživate u seksu i kolačima.

Škorpioni dlaku mijenjaju, ali ćud teško. Pretoplo i presuho proljeće nije vaše idealno doba. Kišne kapi, koje bi vas osjetilno raskvasile, prerijetko padaju. Imate najmiliju seksi metu, nježno je gađate u sridu, i to vam je to. Odustanite od nevjernih zamisli.

Ribe se žale da im je hladno uokolo srca. Više niste sigurni da je on taj ili ona ta? Ponekad se odnekud pojavi osoba koju moramo sresti i pobliže upoznati. Kod vas je sada takav slučaj. Dok se seksate, ližete sladoled? Prehladit ćete se, sram vas bilo.

Related Articles

Close