Vijesti

Suprug je napio učenika svoje žene kako bi se seksala s njim

Profesorici Jessici Storer (28) prijeti zatvorska kazna nakon što je spavala sa svojim učenikom. Traje suđenje supružnicima Storer zbog optužbe da je suprug, Derrick Storer (33) konzumirao alkohol s maloljetnim učenikom svoje supruge Jessice, nakon čega je ona, s istim učenikom spolno općila, prenosi The Sun. Na ispitivanju je rečeno kako je Jessica spavala sa svojim učenikom, nakon što ga je njezin suprug Derrick napio.

– Gospođa Storer sa svojim je učenikom spavala dok je on bio pod utjecajem alkohola, rekla je tužiteljica Lilly Shun.

foto: Facebook

 

Storer je svjedočila da njezin učenik nije bio pijan, ali tužiteljica Shuna tvrdi kako je mladić priznao da je bio pod utjecajem alkohola.

-Spolno sam općila sa svojim 18-godišnjim učenikom, priznala je gospođa Stormer, nakon što ju je sudac upitao što se dogodilo.

Profesorica je 18-godišnjaka upoznala kad je radila kao zamjena u srednjoj školi u Ohio-u. Jessici, majci četvero djeci, prijeti zatvorska kazna do pet godina zatvora, nakon što je priznala krivnju, zbog spolnog općenja s maloljetnim učenikom, ali šest točaka optužnice za davanje alkohola maloljetniku odbačene su zbog nagodbe na sudu u Putnamu.

foto: Screenshot

Storer će zauvijek biti u registru seksualnih prijestupnika, a zatvorska kazna bit će joj izrečena nakon što istraga završi.

Njezin suprug priznao je da je davao alkohol maloljetnom učeniku te mu prijeti zatvorska kazna do šest mjeseci, a sud će mu izreći presudu 16. svibnja ove godine. Učenik je dao izjavu policiji u kojoj tvrdi kako je proveo noć u kući svoje profesorice, nakon što je konzumirao alkohol. Sljedeće je jutro spolni općio s profesoricom što je optuženica priznala na sudu 13. prosinca.

Related Articles

Close