Zdravlje

Svatko ima bar jednu, ali nitko ne zna kako da ih se jednostavno oslobodi! Ovaj trik protiv bradavice čini čuda.

Mi svakodnevno objavljujemo  pametne trikove za vaše zdravlje i ljepotu. Ako želite ne propustiti ni jedan, onda svakodnevno posjetite naš sajt ili lajkajte našu BHZOOM stranicu.

Gotovo svatko ih ima, ali malo tko govori o njima.Bradavice su mali, benigni,  tumori kože i pojavljuju se  u muškaraca i žena. To su obično samo nekoliko milimetara velike izrasline, koje su mekane i kao male vrećice vise iz kože.

 

Wikipedia / fibrom

Fibroids se nalaze posebno često ispod pazuha, iza koljena, na vratu, u preponama  i iznad očiju. One se najčešće nalaze tamo gdje koža dodiruje kožu.

Wikipedia / fibrom

Često ih dobijemo  već u pubertetu. Uzroci njihovog nastanka još nisu jasni. Međutim, smatra se da tu oslabljen imunološki sustav igra važnu ulogu. Medicinski podaci u tom smislu ne postoje.

Mnogi odu do liječnika i uklone ih kirurškim putem.Drugi će probati sa skupim kremama i losionima koji su posebno razvijeni za uništavanje bradavica.Međutim, rješenje je puno jednpstavnije i to je nešto što gotovo svatko ima kod kuće, a to ej jabučni ocat. Ocat uzrokuje da se bradavica suši i na kraju samo otpadne.

Facebook / jabučnog octa

Evo kako primjenjivati jabučni ocat:

Staviti malo jabučnog octa na pamučni tampon i utrljajte ga na miome koji vas muče. Liječenje treba primijeniti 2 do 3 puta dnevno. Uz svakodnevnu uporabu bradavica treba promijeniti svoju boju nakon nekoliko tjedana. Postaće tamna gotovo crna, jer se suši. Konačno, to onda pada od tijela. Ali pazi!Ova metoda se može primijeniti samo na mioma koji su na koži. Kad fibroidi u ustima ili u očima posjet liječniku je bitno i treba održati što je prije moguće.

U ovom videu pogledajte tačnoe  objašnjeno (engleski):

Ako ste iznenađeni ovim jednostavan načinom za uklanjanje dosadnih matičnih bradavice podijeliti ovaj post sa svojim prijateljima i pokažite im da i onu mogu uraditi isto.Osloboditi se ružne izrasline na koži.

Tags

Related Articles

Close