Vijesti

Tarik se oprašta od prijatelja: ‘Otišao je neponovljivi Mirko…’

Voditelj ‘Potjere’ Tarik Filipović oprostio se sa svojim kolegom, poznatim kvizašem Mirkom Miočićem koji je preminuo u zadarskoj Općoj bolnici na odjelu gastroenterologije u 61. godini života.

 

– Otišao je najveći, legenda, prijatelj, neponovljivi Mirko, zbogom dragi moj, počivaj u miru – stoji na glumčevom Facebooku.

Miočić, kojeg su u prilogu HRT-a prozvali ‘hodajućim Googleom’ je u tridesetak godina sudjelovanja u televizijskim kvizovima osvojio više od pola milijuna kuna.

– Jako volim Miočića. Nas dvojica se lijepo nadopunjujemo i ta suradnja će se sigurno nastaviti nakon nekoliko mjeseci kad se oporavi – rekao je Tarik nakon što je Miočić u ožujku prošle godine zbog zdravstvenog stanja morao odustati od svoje uloge lovca u ‘Potjeri’.

Miočić je bio lovac u kvizu od početka njegova prikazivanja, 2013. godine, pa sve do ožujka 2016. godine, kada je na njegovo mjesto došao kvizaš Krešimir Sučević Međeral.

Na Facebooku se od kolege oprostio i lovac Dean Kotiga za kojeg je Miočić nerijetko govorio da je mnogo bolji i od njega.

Related Articles

Close