Vijesti

‘Tata mojeg dečka me silovao mjesecima, ostala sam trudna’

Paige Marvin (19) se bojala da je tata njezinog dečka otac njenog djeteta. Muškarac ju je seksualno zlostavljao mjesecima.

Wesley Cooper iz Oldburyja je Paige upoznao kada je imala 13 godina. Govorio joj je da nikome ne smije reći što joj radi jer joj nitko ne bi vjerovao. Cooper je zlodjelo priznao u srpnju prošle godine i osuđen je na sedam i pol godina zatvora.

Paige iz Birminghama je rekla medijima da je svojeg dečka Marka upoznala dok se igrala s prijateljima. S 13 godina su se prvi put poljubili. Wesley ih je često vodio na izlete svojim brodom. Ako su bili kod kuće, otac je Marka slao u trgovinu, a onda je napadao Paige. Imala je samo 13 godina kada je sve to počelo.

foto: Facebook/Paige Marvin

– Sada kada izlaziš s mojim sinom pokazat ću ti kako se seksa, govorio mi je Wesley Cooper – kaže Paige.

– Bila sam djevica i plakala sam od boli i straha. Kada se Mark vratio, njegov se otac ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Nakon toga, svaki put kada bi ostali sami, zlostavljao me. Dirao me po nozi i gurao ruku ispod moje školske uniforme. Jedan dan me odveo na izlet brodom i silovao me.  Rekao mi je da nije ljubomoran na Marka jer me on može imati kada god poželi – kaže Paige.

Rekla je i da se jedne noći, kada su ostali sami, seksala s Markom. Njemu je to bio prvi put, a Paige kaže da se pretvarala i da je to njoj bio prvi put.

–  Kako sam mu mogla reći da mi je nevinost oduzeo njegov vlastiti otac – kazala je.

Kada je ostala trudna, uhvatila ju je panika. Prvo je drugima govorila da se udebljala. Kada više nije mogla skrivati trudnoću, rekla je Marku.

– Moja je majka postala sumnjičava i odvela me na policiju. Ispričala sam im da sam spavala s Markom samo kako bi se riješila slike njegovog oca koji me silovao. Nisam znala da li je moj zlostavljač otac mojeg djeteta ili njegov djed. Nakon što sam rodila, DNK je dokazao da je Mark otac. No Mark nije mogao podnijeti pritisak i sve što mi je njegov otac napravio pa smo se razišli. Bila sam depresivna. Teško sam uspostavljala vezu sa svojim sinom, ali on me tjera naprijed – rekla je Paige.

Wesley se prošle godine pokušao ubiti i nakon toga se predao policiji i sve priznao, piše The Sun.  

Related Articles

Close