Ljubav

Tinejdžerici zabranili dolazak u školu bez grudnjaka, ona ‘outifit’ objavila na Facebooku i postala internet senzacija! POGLEDAJTE ZAŠTO!

Samo par dana prije mature, Kaitlyn Jevik iz Montane je završila u ravnateljevom uredu zbog nečeg što nije radila cijelu godinu – nošenja grudnjaka.

“Rekli su mi da se jedan profesor žalio kako mu je neugodno zato što ja nisam nosila grudnjak i naredili su mi da nađem nešto čime ću se pokriti”, prepričala je situaciju Kaitlyn.

Hrabra tinejdžerica se odlučila zauzeti za sebe i na Facebooku objavila fotografiju odjeće koju je taj dan nosila. Ubrzo su njeni prijatelji pokrenuli Facebook grupu potpore nazivajući je “Ratnicom bez grudnjaka”. Grupa je ubrzo skupila preko tri tisuće lajkova.Učenici su također i organizirali prosvjed na koji su učenice došle bez grudnjaka, a njihovi kolege su nosili grudnjak preko odjeće.

Škola je cijeli protest proglasila iskonstruiranim ali Jevik se nije predala. I dalje će nastaviti svoju borbu kao “Ratnica bez grudnjaka”, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju spornog outfita.

Related Articles

Close