VijestiZabava

TRAGEDIJA U SPLITU:Ubio suprugu pa se objesio u obližnjoj crkvi

U objektu crkve u izgradnji u splitskoj četvrti Kamen-Šine u četvrtak ujutro je pronađeno tijelo mrtvog muškarca za kojeg se neslužbeno doznaje kako  je izvršio samoubojstvo nakon što je u noći sa srijede na četvrtak u toj gradskoj četvrti ubio 53-godišnju suprugu.

Prema navodima lokalnih medija muškarac je izvršio samoubojstvo vješanjem.

Splitska je policija ranije jutros izmjestila kako je u noći sa srijede na četvrtak u kući u četvrti Kamen-Šine pronađena mrtva 53-godišnja žena, a sumnja se na nasilnu smrt.

Split, 220617. Kuca na adreci Put Borika u prigradskom naselju Sine gdje je nocas ubijena Marija B.Nju je ubio suprug Dragomir koji se potom objesio u crkvi u izgradnji koja se nalazi iznad njihove kuce. Na fotografiji: crkva u izgradnji Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Nikola Vilic / HANZA MEDIA

Crkva u izgradnji

Prema izjavama susjeda koje su novinari Slobodne Dalmacije zatekli na mjestu događaja tragedija se, kako su objasnili, mogla spriječiti.

Naime, kako je objasnila jedna od bližih susjeda, koja je upućena u cijelu situaciju, institucije su zakazale i nisu, kazala je, na vrijeme reagirale.

– Vjerujte mi, ovo se nije trebalo dogoditi – ogorčena je bila susjeda.

Iza tragično preminulog bračnog para ostalo je dvoje djece.

Split, 220617. Kuca na adreci Put Borika u prigradskom naselju Sine gdje je nocas ubijena Marija B.Nju je ubio suprug Dragomir koji se potom objesio u crkvi u izgradnji koja se nalazi iznad njihove kuce. Na fotografiji: kuca i crkva u izgradnji Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Nikola Vilic / HANZA MEDIA

U posljednih mjesec dana, kako se doznaje iz policije, u kući tragično preminulih M.B i D.B. bilo je više policijskih intervencija zbog međusobnih prijetnji i obiteljskog nasilja.

Policija je osim toga pretresla kuću početkom mjeseca, no nije pronašla nikakvo oružje.

Posljednja intervencija dogodila se u srijedu, 21. lipnja, ali ne zbog obiteljskog nasilja već zbog svađe oko podjele imovine. Naime, pokojni M.B. i D.B. bili su u procesu brakorazvodne parnice.

Related Articles

Close