Ljubav

Trudna tri mjeseca: Seve i Igor čekaju prvo zajedničko dijete?

Severina (44)  je u trećem mjesecu trudnoće, javlja srpski Hello bombastičnom naslovnicom. Pjevačica za sada ove navode nije komentirala, ali se po tom pitanju kratko oglasio njezin menadžer.

– Severina nije potvrdila da je trudna kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari i imajte razumijevanja za to. Kad bude vrijeme sigurno ćete doznati – rekao je za 24sata Tomica Petrović.

Pjevačica i njezin suprug Igor Kojić (29) sudbonosno ‘da’ izgovorili su krajem 2015. godine i od tada se u nekoliko navrata šuškalo da čekaju prinovu.

Privatni album | Autor: Fenix-Magazin.defoto: Fenix-Magazin.de

Pjevačica iz veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (51) ima sina Aleksandra (5).

Inače, Severina se ovih dana sa suprugom provodi u Veneciji. Ondje je pozirala u bomber jakni Isabel Marant, koja stoji oko 3000 kuna.  Skorašnji 45. rođendan proslavit će u travnju na pozornici u Splitu, gdje ima glavnu ulogu u mjuziklu ‘Naša bila štorija’.

foto: Igor CC Kelčec

Isto tako, nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu ‘Kao’, koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 milijuna puta, Severina u ponedjeljak, 27. ožujka, točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavljuje spot za novu pjesmu ‘Otrove’ – drugi po redu singl s nadolazećeg albuma.

Svi koji su do sada čuli pjesmu i vidjeli spot, slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit, koji je za Severinu napisao kantautor Jala Brat.

foto: promo

 

Related Articles

Close