Ljubav

Tužna priča mlade majke!

Sudbina: Mantia je imala 15 godina kada je upoznala svog budućeg muža, Kornia. Bila je to ljubav na prvi pogled, koja je trajala nekoliko godina, tako da niko nije bio iznenađen kada su tri godine kasnije rešili da se venčaju.

23. septembra Mantia i Korni trebali su da proslave godišnjicu svog venčanja, ali ono što se desilo, nepovratno je uništilo sve.

 

Srećni par.

FacebookMantia i njen suprug imali su mnogo planova za svoju porodicu.

Između ostalog, oni su planirali da kupe kuću i da imaju mnogo dece.

,,Kori je bio veoma zabavan i brižan i uvek je pomagao svakome kome je pomoć bila potrebna. Bili smo nerazdvojni…”, rekla je Mantia.

Međutim, 20 – og septembra, 2014. godine sve se zauvek promenilo …

Fotografija sa njenim sinom…

FacebookMantia je na Facebook-u opisala šta se dogodilo tog dana:

“Pre tačno godinu dana, moj muž je otišao na posao ujutru, a ja sam ostala sa našim sinom, Parkerom, kod kuće. Ceo dan smo bili napolju u dvorištu jer je bilo lepo vreme.

Nakon nekoliko sati Kori se konačno vratio kući. Odmah je uzeo našeg sina da se igra, a ja sam se spremala da izadjem jer sam imala poslovni sastanak.”

Zajedno na okupu.

Facebook

,,Nismo imali pojma da će se sve promeniti u roku od nekoliko minuta … Svi naši snovi su razbijeni, nikada više se nećemo sresti. Ne možemo da kupimo kuću o kojoj smo sanjali, neće ići po prvi put sa našim sinom kod frizera, neće ići u školu, i naša porodica se nikada neće proširiti! Svemu što smo sanjali pre, došao je kraj.”

Facebook

,,Moj divni muž je vozio auto, a naš dragi sin, sedeo je okrenut unazad i gledao Miki Mausa. Odjednom, ih je udario automobil kojim je upravljala pijana žena.

Ovaj dan je zauvek urezan u moje pamćenje.

Odluka pijane žene da sedne u auto pod dejstvom alkohola, oduzela je život mog 15 meseci starog sina, koji je sedeo pozadi. Takođe, i moj suprug je tada nastradao, kada je morao helikopterom da se transportuje u bolnicu, gde je izgubio bitku za život 24 sata kasnije.”

Stravičan udes.

Facebook

,,Zbog ovoga se naša porodica raspala zauvek”,,Jedna sebična odluka ove žene i ja sam udovica i majka anđela, koji je na nebesima. Ja imam samo 21 – u godinu, a izgubila sam sve što sam volela najviše na svetu. Morala sam da gledam leš svoje bebe!”

Facebook,,Da joj je neko na vreme zabranio da sedne za volan ja danas ne bih bila ovoliko nesrećna” kaže Mantia.

 

FacebookŽena koja je to veče pijana vozila je bila na svadbi, a tamo je sigurno moralo biti najmanje 100 ljudi od kojih je neko mogao da je zaustavi te sudbonosne noći!

Mantia trenutno pokušava da živi normalno, ali bez dve najmilije osobe.

Činjenica je da je mlada i da će se, ako nađe utehu u drugom čoveku, udati. Ali ništa neće vratiti ono što jenajviše volela na ovom svetu.

Podelite ovu vest sa prijateljima, da ne sedaju pijani za volan!

Related Articles

Close