Zabava

U Big Brother kući širi se infekcija:Luka Rok završio u bolnici

Luka Rok u srijedu navečer žalio se na snažne bolove u trbuhu pa je preventivno odvezen u bolnicu na pretrage. Liječnici nisu ustanovili zdravstveni problem pa je Luka Rok nakon specijalističkog pregleda vraćen u BB kuću, kažu s RTL-a. Na malim ekranima u emisiji uživo koja je emitirana u srijedu nitko nije primijetio da se Luka Rok Medunović (23) ne osjeća dobro.

foto: RTL televizijaNEHIGIJENSKI UVJETI U KUĆI

U tajnosti su ga prevezli na hitni prijam u Kliničku bolnicu Dubrava nakon izvršavanja dnevnog zadatka u kojem su stanari morali pojesti velike količine hrane. Kako doznajemo, Luka Rok se žalio na probavne smetnje. Problema su imali i prošlog tjedna, kad se u Big Brother kući širila infekcija. Dubravka (47) tad je rekla Anči (24) da većina stanara ima ‘infekciju koju su najvjerojatnije dobili kupajući se u jacuzziju’. Spomenula je i liječnike te otkrila kako se neki ukućani liječe mazanjem kreme koju im je prepisalo medicinsko osoblje.

foto: Robert Anic/PIXSELLZaraza se pojavila jer stanari nisu pazili na osobnu higijenu i redovito čišćenje jaccuzija, a gledatelji su tad primijetili i da stanari nemaju mašinu za pranje odjeće, nego odjeću peru na ruke. Uočili su i kako se neki neprestano češkaju i mažu kremama te da imaju kraste na nogama. Bivši stanar Zebo stalno se češkao po genitalijama, a bilo je onih koji su tvrdili da je Antonio Orač Orky (27) izvor zaraze. Bjelovarčanin se tad ‘izobličio’ i zbog bolesnog zuba.

Luka Rok ‘bacio je oko’ na Anezi (31), s kojom se prije nekoliko dana ljubio zbog tjednog zadatka pa pokušao oboriti Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Dan ranije par se povukao u spavaću sobu, gdje su prvi put spavali skupa u krevetu otkad su u Big Brother kući. Cijelo vrijeme su si šaputali, a kasnije je otkrio kako se osjeća u društvu pjevačice u usponu.

foto: RTL televizijaZAVODNIK NA METI DJEVOJAKA

– Lijepo mi je. Cura je fenomenalna i sviđa mi se. Iako ona tvrdi da nije zaljubljena u mene, na trenutke mi se čini kao da je – rekao je. Dodao je da mu nije bilo lako spavati pored tako lijepe žene.

– Oboje smo mladi, a po prirodi malo divlji. Sve ti je jasno. Ne trebam ići u detalje. Zna se gdje smo – zaključio je. Anezi se također povjerila Tomislavu kako simpatije između nje i kuhara iz Novalje postoje.

foto: RTL televizija– Rekla sam mu: ‘Gledaj, ako si ti meni simpatija i ako imam 31 godinu, logično je da ako sam blizu tebe da se moram suzdržavati od poriva da te zagrlim, poljubim, zažvalim i tako dalje. Ako si u krevetu s nekim, ta se šansa povećava – izjavila je tad. Ipak, neke su ukućanke odlučile napakostiti BB golupčićima. Anči i Lucija (23) odlučile su namjerno isprovocirati sustanarku pa pokušavale zavesti njezinu BB simpatiju, jer je Luka Rok Anezi, tvrde, samo igračka.

Related Articles

Close