Vijesti

Velika tragedija rasplakala Hrvatsku: Heroj iz Karlovca dao život za vjernog psa…

Tragična priča Karlovčanina Tihomira Bračića pokazuje koliko jaka ljubav može spajati čovjeka i psa. Prerana smrt sustigla ga je jer nije htio u bolnicu, budući da nije imao kome ostaviti svoju dobermanku Curu.

Mnogi su ga Karlovčani znali po njegovoj ljubavi prema psima.

Tihomir je bio bolestan, no nije želio u bolnicu jer nije imao kome ostaviti Curu. Nažalost, ona je ipak ostala sama i danas je dovedena na uspavljivanje. Iz udruge Najbolji prijatelj došli su po nju, bez ikakvog plana i rješenja te mole pomoć.

Cura treba pomoć

‘Teško je išta suvislo napisati o tragediji koja se dogodila dobermanki Curi i njenom čovjeku, neizmjernoj ljubavi i povezanosti između psa i njegovog vlasnika. Zbog situacije moramo vam prenijeti dio detalja, nadamo se da neće nitko zamjeriti, ali Cura zaista treba vašu pomoć i ovo radimo zbog nje.

Njen vlasnik je preminuo. Bio je bolestan, nije želio u bolnicu jer je nije imao kome ostaviti, nije želio da ostane sama. Cura je nažalost, ipak ostala sama i danas je dovedena na uspavljivanje. Dobili smo poziv iz ambulante i zamoljeni smo da joj pomognemo. Bez razmišljanja smo došli po nju, bez ikakvog rješenja i plana… Teško je riječima opisati tugu i bol koju Cura proživljava, tuga koja je samo dokaz koliko su ona i njen vlasnik bili povezani, bili su sve jedno drugome..

Nije zaslužila takav kraj

Molimo vas da joj zajedno pomognemo. Bila je voljen i sretan pas, nije zaslužila takav kraj, niti bi joj njen vlasnik to želio. U šoku je od trenutka kada je odvojena od njega. Video je snimljen danas nakon preuzimanja, plače bez prestanka, zastane toliko da udahne.. Morala je dobiti injekciju za smirenje.

Zasada će biti smještena u kuću uz stalni nadzor jer druga opcija za nju niti ne postoji, ali smještaj moramo platiti.. Molimo vas ako želite pomoći Curi da svoju donaciju uplatite na žiro račun Udruge HR2523600001102573215 (Udruga “Najbolji prijatelj”) uz naznaku “za Curu”. Hvala Vam od srca. Kada se Curica malo oporavi, pronaći ćemo joj najbolji mogući dom, a do tada, tugujemo skupa sa njom da to sve što prije prođe…’, objavila je udruga.

Related Articles

Close