Zabava

Vraća se Nokia 3310: Legenda će dobiti svoju modernu verziju

Čini se da Nokiju 3310 ništa ne može uništiti. Legendarni telefon koji je mnogima od nas bio prvi mobitel bio je na glasu kao neuništiv uređaj. Ako bi vam pala niz stepenice, sve što ste trebali napraviti je sklopiti dijelove i nastaviti dalje. Baterija je trajala danima, a i dalje je popularna među nostalgičarima i internet fanovima kad god treba zbijati šale na račun krhkih pametnih telefona.

Nokia, odnosno HMD Global, planira 17 godina nakon prvog telefona predstaviti moderniziranu verziju telefona na sajmu u Barceloni. Kako je objavio Venture Beat, telefon će navodno koštati samo 59 eura.

Osim legendarne 3310, HMD Global bi 26. veljače trebao predstaviti i Nokiju 3 i 5 kao dodatke popularnoj šestici. Popularnoj u Kini, jer je jedino tamo dostupna. Nove Nokije bi trebale imati raspon cijena od 150 do 250 eura, a 3 i 5 će nuditi nešto slabije specifikacije od Nokije 6.

Nokia 5 će nuditi isti procesor kao i 6, ali ekran će imati 5,2 inča i 720p rezoluciju te upola manje radne memorije. Kamera bi također trebala snimati fotografije od 12 megapiksela. Dok će Nokia 6 stajati 250, Nokia 5 bi trebala biti 50 eura jeftinija, a najslabija Nokia 3 – 149 eura.

Tags

Related Articles

Close